Предстои подписване на споразумение за сътрудничество между УНСС и „Аксион Груп Тотал Фасилити Мениджмънт“

вторник, 04 февруари 2020 23:47

Подписването на рамков договор за сътрудничество между УНСС и компанията „Аксион Груп Тотал Фасилити Мениджмънт“ обсъдиха ректорът проф. д-р Димитър Димитров и проф. д-р Йоаким Каламарис, председател на компанията и възпитаник на нашия университет.

Проф. Димитров и проф. Каламарис по време на срещата

Доближаване на обучението до реалната работна среда и осигуряването на стажантски програми с цел професионална реализация на студенти от УНСС бяха основните акценти на работната среща. Те ще бъдат заложени като основни насоки на бъдещото сътрудничество.

„Разширяването и обогатяването на връзката бизнес - университет е мой основен приоритет като ректор в навечерието на 100-годишнината на университета, защото студентите от УНСС получават широкопрофилна подготовка за достойно развитие във всички сфери на икономическия живот на страната“, посочи проф. Димитров.

Проф. Каламарис изрази пълната готовност на компанията за сътрудничество с университета като посочи, че доказаната отлична професионална подготовка, която УНСС осигурява на своите студенти, е най-важният фактор за развитие на ползотворни връзки между образованието и бизнеса. В знак на доверие и благодарност той подари на ректора книга (на снимката горе).

Галерия снимки от Предстои подписване на споразумение за сътрудничество  между УНСС и „Аксион Груп ...