Бакалаврите и магистрите от катедра „Логистика и вериги на доставките“ получиха дипломите си

петък, 13 декември 2019 14:05

На официална церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалност „Бизнес логистика” и на магистрите от специалностите „Бизнес логистика” и „Управление на веригата на доставките“.

„Завършвате една много търсена и перспективна специалност. Трябва да сте горди, че завършвате тази специалност в УНСС. Това е първото висше училище в Южна и Източна Европа, където има обучение по логистика. УНСС е единственото висше училище в страната, чиито специалности „Логистика“ и „Управление на верига на доставките“ са акредитирани от Европейската асоциация по логистика. Вече сте професионалисти. Не спирайте да учите“, обърна се към абсолвентите проф. д-р Мирослава Раковска, ръководител на катедра "Логистика и вериги на доставките".

Проф. Мирослава Раковска

„Днес правите голяма крачка. Имате късмета да завършите тази специалност в този университет. Всички възможности и перспективи са пред вас. Продължавайте да се развивате“, заяви проф. д-р Димитър Димитров, декан на факултет "Икономика на инфраструктурата".

Проф. Димитър Димитров

Гост на церемонията беше г-жа Елиза Бакърджиева, мениджър в Луфтханза Техник София и възпитаничка на УНСС, която също поздрави абсолвентите: „Образованието, което получих тук, допринася за позиционирането на нашата държава в световната икономика. Вие сте надеждата това да продължи. Уважавайте хората, с които работите в екип. Опитайте се да се вслушвате в това, което те ви казват. Бъдете щастливи с това, с което се занимавате“.

Г-жа Елиза Бакърджиева

„Чувствам се горд, че се дипломирам в годината, в която университетът чества своя стогодишен юбилей. Гордейте се със себе си. Следвайте и постигайте мечтите си. Духът прави силата, но логистиката движи икономиката“, обърна се към своите колеги Даниел Павлов, отличник в специалност „Бизнес логистика“, ОКС „бакалавър“.

Даниел Павлов

Тържествената церемония продължи с връчване на дипломите.

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от катедра „Логистика и вериги на доставките“ получиха  ...