Дипломираха се бакалаврите, магистрите и докторите от катедра „Международни отношения“

четвъртък, 12 декември 2019 21:58

На официална церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалностите „Международни отношения“ и „Европеистика“, на магистрите от „Международни отношения: международна публична администрация“, „Международни отношения: управление на конфликти“ и „Национална сигурност“ и на докторантите от катедра „Международни отношения“.

Церемонията беше открита от  декана на факултет "Международна икономика и политика" доц. д-р Мария Бакалова. „Продължавайте да търсите себе си и намерете собствената мяра за успех. Надявам се, че връзката ни с вас ще се запази“, обърна се тя към дипломантите. „Чест е за мен да връча дипломите и на защитилите докторски дисертации, защото това са хора, които участват в научния и изследователския процес в катедрата“, посочи доц. Бакалова.

Доц. д-р Мария Бакалова

Доц. д-р Пламен Ралчев, ръководител на катедра "Международни отношения", се обърна към дипломантите с думите: „Университетът е едно особено преживяване - едно пътуване към очакваното и към неочакваното. В това пътуване не бяхте сами, бяхте с нас, вашите преподаватели, и със своите колеги. Натрупахте опит и контакти, които ще ви помагат винаги. Желая ви да се стремите към самоусъвършенстване. Не се примирявайте и се старайте да правите всичко по-добре от тези преди вас. Бъдещето зависи от вас. Вярвам, че имате самочувствието и знанията да успеете“.

Доц. д-р Пламен Ралчев

„От днес влизате в семейството на специалистите, които са завършили българската школа за международни отношения. Представете я с достойнство и чест“, посъветва абсолвентите проф. д-р Динко Динков.

Проф. Динко Динков

Церемонията продължи с връчването на дипломите.

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите, магистрите и докторите от катедра „Международни отно ...