Дипломите си получиха бакалаврите от специалност „Застраховане и социално дело“

четвъртък, 12 декември 2019 12:42

„С придобиването на бакалавърска степен по специалност „Застраховане и социално дело“ всички вие постигнахте важен успех“, каза доц.  д-р Галина Димитрова, научен секретар на катедра „Чoвешки ресурси и социална защита", по време на церемонията по връчването на дипломите на бакалаврите от специалност „Застраховане и социално дело“.

В аула „Максима“
Доц. Галина Димитрова

Проф. д-р Маргарита Атанасова, декан на Общоикономическия факултет, също приветства абсолвентите: „Вие сте героите на днешното събитие, защото само след минути ще държите в ръцете си дипломата, която съдържа успешния резултат от вашия четиригодишен труд. Това сигурно е един от най-дългите проекти, които сте правили. Трябва да се гордеете, че той завърши успешно именно в нашия университет. Продължавайте да се учите и да поддържате добра комуникация с УНСС. Най-голямата награда за нас ще бъде, ако през следващите години чуваме за вашите успешни резултати“.

Проф. Маргарита Атанасова

„Не спирайте да учите активно през целия си живот. Бъдете здрави и успешни с каквото и да се захванете. Дори и да не се озовете на нашата Стена на славата, аз съм сигурен, че ще си тръгнете от този университет с повече неща, отколкото си мислите, че си тръгвате. Убеден съм, че на първо място ще бъдете достойни хора“, обърна се към дипломантите проф. д-р Марин Паунов.

Проф. Марин Паунов

Отличничката Теодора Марковска благодари на преподавателите за професионализма и отдадеността: „Благодарна съм, че имах възможността да попадна на такова място с хора, които имат желание да се развиват“.

Теодора Марковска

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломите си получиха бакалаврите  от специалност „Застраховане и социално дело“ ...