Бакалаврите, магистрите и докторантите от катедра „Политология“ получиха дипломите си

сряда, 11 декември 2019 16:36

На церемония в зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалност „Политология“, на магистрите от специалност „Политология със специализация „Приложна политология“ и на придобилите ОНС „доктор“.

„Днес ви приветствам официално в нашето академично семейство. Бъдете граждани на света, но преди всичко българи. България има нужда от вашето знание, младост и дързост. Убедена съм, че ще бъдете не само добри професионалисти, но и добри хора. Винаги сте добре дошли при нас“, обърна се към абсолвентите доц. д-р Блага Благоева, ръководител на катедра „Политология“.

Доц. Блага Благоева

„Не позволявайте да ви подценяват. Бъдете реалисти и вярвайте в себе си. През годините изисквахме много от вас, защото знаехме, че можете повече“, каза доц. д-р Елизабет Йонева, заместник-декан на факултет "Международна икономика и политика".

Доц. Елизабет Йонева

„През последните четири години ние израснахме и се превърнахме в сериозни зрели хора, които се интересуват от заобикалящия ги свят. Днес не е край, а начало, защото пред нас ще се открият нови възможности“, обърна се към своите колеги Мирослава Загорчева, бакалавър от специалност „Политология“, която се дипломира с отличен успех.

Мирослава Загорчева

„Красотата на лицето се съдържа в усмивката. Усмихвайте се повече. Придържайте се към истината, трудолюбието и привързаността към нашата държава“, изтъкна проф. д-р Георги Янков, заслужил професор на УНСС.

Проф. Георги Янков

„Вие бяхте запомнящ се випуск. Сигурен съм, че ще намерите достойно място за реализация“, отбеляза доц. д-р Симеон Асенов, заместник-декан на факултет "Международна икономика и политика".

Доц. Симеон Асенов

„Най-хубавото свърши. Не забравяйте, че в този университет има хора, които ви обичат и винаги ще бъдат готови да ви подадат ръка“, заяви проф. д.и.н. Трендафил Митев.

Проф. Трендафил Митев

Церемонията продължи с връчването на дипломите.

Галерия снимки от Бакалаврите, магистрите и докторантите от катедра „Политология“ получиха дипломи ...