УНСС с награда за проекта „Enhance Adult Learners Digital Skills for Furniture Industry“

понеделник, 09 декември 2019 17:48

„Поздравявам Центъра за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) с неговата 20-годишнина. Като ректор на УНСС, който е най-големият бизнес университет не само в България, но и в Югоизточна Европа, приемам част от тази награда „на кредит“ за бъдещото ни още по-ползотворно и задълбочено сътрудничество в третото десетилетие на дейността на ЦРЧР.“ Това заяви проф. д.ик.н. Стати Статев при удостояването на нашия университет с награда за проекта „Enhance Adult Learners Digital Skills for Furniture Industry“ в Интер Експо и конгресен център. На награждаването присъства и проф. д-р Камелия Стефанова, декан на факултета „Приложна информатика и статистика“.

Проф. Статев и проф. Стефанова

Церемонията по награждаването беше в рамките на конференцията на тема „20 години Център за развитие на човешките ресурси – „Еразъм+ - Changing lives, Opening minds“. Във форума участваха еврокомисарят Мария Габриел, вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на младежта и спорта Красен Кралев и изпълнителният директор на Центъра за развитие на човешките ресурси Петьо Кънев.

На конференцията бяха представени широкият обхват и резултатите от проектите, реализирани в България през 2019 г., както и бъдещето на Програма „Еразъм+“.

По време на форума

Отличия получиха и други образователни институции от страната.

Галерия снимки от УНСС с награда за проекта „Enhance Adult Learners Digital Skills for Furniture I ...