Бакалаврите и магистрите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Агробизнес и управление на територията“ получиха дипломите си

понеделник, 25 ноември 2019 13:55

„Дипломирането е много важен момент в живота и развитието ви. Вълнението ни е голямо, защото вие сте част от нас и в наше лице имате приятели. Знайте, че винаги ще ви помагаме, вратите както на катедрата, така и на целия университет ще бъдат отворени за вас“, посочи проф. д.ик.н. Пламен Мишев, ръководител на катедра „Икономика на природните ресурси“, по време на връчването на дипломите на бакалаврите и магистрите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Агробизнес и управление на територията“.

В зала „Тържествена“

Проф. д.ик.н. Пламен Мишев посъветва бакалаврите: „Запишете магистратура, за да бъдете конкурентни на пазара на труда, да усъвършенствате и надграждате уменията си.

Проф. Пламен Мишев

„Вие сте икономисти, а това е много важен сектор. Наблюдавайте икономическите процеси. Вашето мнение е много важно за развитието на сектора, за да бъде България там, където й е мястото“, каза проф. Мишев и пожела попътен вятър на дипломантите.

Абсолвентите

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от специалностите „Аграрен бизнес“ и „Агробизнес и упра ...