Бакалаврите и магистрите от катедра „Регионално развитие“ получиха дипломите си

сряда, 20 ноември 2019 20:00

„Всичко това, от което сме част днес, е надграждане на 99-годишната славна история на УНСС. Не го забравяйте, особено днес, когато получавате легитимация за един сериозен етап от вашето духовно и професионално развитие“. С тези думи доц. д-р Георги Николов, ръководител на катедра „Регионално развитие“, поздрави бакалаврите и магистрите от катедра „Регионално развитие“ по време на церемонията по тяхното дипломиране и благодари на родителите им за доверието и подкрепата.

В аула „Максима“

„Знанието е силата на вашето бъдеще.Вашите дипломи се уважават не само у нас, но и по света. Бъдете креативни, изграждайте и създавайте свързаност между хората и районите. Уповавайте се на знанията и уменията си. Бъдете успешни в професията, щастливи и удовлетворени от вашия житейски избор“, пожела на дипломантите доц. Николов.

Доц. Георги Николов

Доц. д-р Камен Петров изрази увереност, че абсолвентите успешно ще се справят с предизвикателствата, които им предстоят, и им пожела да вярват в себе си.

Доц. Камен Петров

„Това е поредната крачка, която изминавате във вашия професионален и житейски път. Оттук нататък предстои по-трудното, но ние вярваме във вас, знаем, че можете и успешно ще преминете през предизвикателствата. Вие сте гордост на катедрата и лице на УНСС. Не го забравяйте, защото всеки един от вас е завършен специалист“, заяви доц. д-р Николай Цонков.

Доц. Николай Цонков

Гл. ас. д-р Елка Василева, научен секретар на катедрата, също поздрави абсолвентите: „За нас беше чест и удоволствие на обучаваме студентите от випуск 2019“.

Гл. ас. д-р Елка Василева

„Бъдете вдъхновени във всичко, което правите - в живота, в кариерата, в творчеството и семейството си. Сами ще осъзнаете, че колкото по-добро давате, толкова повече радост остава във вас“, обърна се към дипломантите ас. д-р Десислава Боцева.

Ас. д-р Десислава Боцева

Абсолвентите поздрави и ас. д-р Никола Танаков: „Чувствам се много горд и радостен, че заедно успяхме да постигнем много неща. Надявам се да продължавате да надграждате себе си.“

Ас. д-р Никола Танаков

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките долу).

Галерия снимки от Бакалаврите и магистрите от катедра „Регионално развитие“  получиха дипломите си ...