Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „МИО и бизнес“

сряда, 30 октомври 2019 11:01

Днес завършва един цикъл от вашия живот. Както преди четири години сте присъствали в аула „Максима“ за откриването на първия учебен ден, така и днес отново сте тук, за да получите дипломите си за висше образование. Вие изкачихте поредното стъпало в стълбицата на живота и се устремявате нагоре по пътя към съвършенството. С тези думи зам.-ръководителят на катедра „МИО и бизнес“ доц. д-р Васил Петков поздрави бакалаврите и магистрите от катедрата.

Доц. Васил Петков

Като ваши преподаватели се опитахме да ви дадем не само теоретични, но и практически познания, да ви подготвим за живота. България разчита на вас, младите хора, посочи доц. Петков и призова дипломантите да търсят реализация в страната.

Дипломите ви са плод на много усилия, безсънни нощи, на много подкрепа от вашите родители и преподаватели, каза доц. д-р Миланка Славова, зам.-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и ръководител на катедра „МИО и бизнес“.

Доц. Миланка Славова

Възпитаниците на катедра „МИО и бизнес“ се реализират много успешно на пазара на труда, често имат и свой бизнес или са на ръководни позиции. Търсете баланс в живота. Човек не може да бъде щастлив само с кариерата си. Важни са и семейството, и приятелите. Вратите на УНСС винаги ще бъдат отворени за всеки, който иска да продължи обучението си, заяви доц. Славова и пожела на абсолвентите здраве и гордост от постигнатото.

В аула „Максима“

Първи получиха дипломите си магистрите с отличен успех. Колегите си поздрави Карина Аджова, завършила „Международен бизнес“. Тя благодари на всички преподаватели за положения труд и на своето семейство за подкрепата, а на колегите си пожела късмет и много сбъднати мечти.

Карина Аджова

Церемонията продължи с връчването на дипломите (на снимките  долу).

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „МИО и бизнес“  ...