Дипломираха се студентите от специалност „Право“

петък, 18 октомври 2019 21:42

Ако има професия с най-голямо значение за това, което се случва в обществото, това е правото. Когато си вършите работата, освен знание, трябва да прилагате и чувство за справедливост. Във ваше лице нашата държава има добро бъдеще. Като юристи имате задачата не само да познавате закона, но и да помогнете на обществото да разбере какво се крие зад него. С тези думи доц. д.н. Живко Драганов, декан на Юридическия факултет, се обърна към абсолвентите от специалност „Право“ по време на тържествената церемония, на която те получиха своите дипломи.

В зала „Тържествена“
Доц. д.н. Живко Драганов

Не си казваме сбогом, а довиждане. През тези години заедно с вас открехнахме вратата на знанието. Сега вие решавате накъде ще поемете, но ние винаги ще бъдем с вас, обърна се към дипломантите доц. д-р Диана Маринова, зам.-декан на ЮФ.

Доц. д-р Диана Маринова

Късата и лека част приключи, предстои ви дългата и трудна част от вашето пътуване в областта на правото. Не се плашете от трудните казуси, защото те са предизвикателство, което калява юриста, и инструмент за бързо повишаване на квалификацията му, каза зам.-деканът на ЮФ доц. д-р Мирослав Димитров.

Доц. д-р Мирослав Димитров

Доц. д-р Константин Танев и ас. д-р Стефан Радев също поздравиха абсолвените.

Доц. д-р Константин Танев
Ас. д-р Стефан Радев

След официалното откриване абсолвентите получиха дипломите си (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломираха се студентите от специалност „Право“ ...