Престижни награди за наши студенти по медии и журналистика и за УНСС

понеделник, 03 юни 2019 10:26

Студенти по „Медии и журналистика“ от нашия университет спечелиха първите две места на престижния журналистически конкурс, организиран от фондация „Димитър Цонев“. Второто издание на студентското състезание за кратко видео беше на тема „Покажи българската мечта“ (https://dimitartsonev.com/pobediteli/).

С първото място бяха отличени Петър Цанов, Даяна Димитрова (четвъртокурсници от „Медии и журналистика“), Василена Макреева и Кристиян Христов (второкурсници от „Медии и журналистика“). Те спечелиха конкурса за втори път, след като представиха най-доброто видео и миналата година.

Тук видеото: https://www.youtube.com/watch?v=9CfdcNQMid0

На второ място е Цветелина Лозанова, второкурсничка от „Медии и журналистика“.

Тук видеото: https://www.youtube.com/watch?v=bQELgU-n-iA

Наградата на победителите връчи проф. д.н. Любомир Стойков, член на Управителния съвет на фондацията, преподавател в катедра „Медии и обществени комуникации“.

УНСС получи специална грамота от организаторите за приноса за популяризиране на конкурса сред студентите.

В състезанието участваха и други студенти от първи до четвърти курс на специалностите „Медии и журналистика“ и „Медия икономика“ на катедра „Медии и обществени комуникации“.

Церемонията по награждаването се проведе в хотел „Маринела“ в София, а наградите за победителите са стаж в медия по избор, 1500 лв. и месечна стипендия в размер на 100 лв. за една година.

Разговор с победителите в сутрешния блок на Нова телевизия:

https://www.vbox7.com/play:8f9d646a8a?fbclid=IwAR0BLh62FuxvI4mBh1orATMoAjCLyOKQ3qjyWqi4Sb_l2RqWyjOKRj6nev4

Галерия снимки от Престижни награди за наши студенти по медии и журналистика и за УНСС ...