Дипломираха се бакалаврите от специалност „Счетоводство“

четвъртък, 06 декември 2018 16:10

На тържествена церемония в аула „Максима“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от специалност „Счетоводство“.

През последните четири години имахте късмета да се докоснете до счетоводния елит на България. От днес навлизате в света на бизнеса, където действат други морални норми и ценности. Свят, в който победител не е по-големият, а по-бързият. Ние винаги сме се стремили да ви дадем основата, върху която да можете да надграждате и да се развивате. Вие сте бъдещето на България и ние вярваме във вас. Вратите на нашата Алма матер ще бъдат винаги широко отворени за вас, заяви проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет и ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“.

Проф. д-р Снежана Башева

Днес завършвате първия етап от личностното си усъвършенстване в една достойна професия. Тя е в основата на икономическата практика. Гордейте се с професията, която сте избрали, каза г-жа Росица Тричкова от Института на дипломираните експерт-счетоводители в България.

Г-жа Росица Тричкова

Университетът преди всичко ни учи как да мислим, как да търсим, да вярваме повече в себе си и най-важното – да дерзаем. Успехът на нашата компания до голяма степен зависи от хора като вас, които имат различни идеи и са иновативни. Мислете повече за това какво искате да направите със себе си. Вярвам, че всеки човек има своя лична мисия, с която се ражда. Надявам се да намерите и изпълните вашата мисия, пожела на абсолвентите г-жа Надя Михова, директор „Човешки ресурси“ в международната одиторска компани „Ърнст и Янг“.

Г-жа Надя Михова

Тежкият труд, който положихте през годините, вече е възнаграден. Вашият път към знанията ще продължи, тъй като бизнесът е динамична среда, която изисква поддържане и подобряване на знанията. Скъпи родители, вие имате пълното основание да се гордеете с вашите деца. Те се присъединяват към елитното общество на България, изтъкна г-н Георги Кирилов, директор Корпоративно обучение в „MDV Professional Education“.

Г-н Георги Кирилов



Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от специалност „Счетоводство“ ...