Дипломираха се бакалаврите от специалност „Регионално развитие“ и магистрите от специалност „Регионален бизнес и мениджмънт", редовно и дистанционно обучение

петък, 23 ноември 2018 20:04

Позволете ми да поздравя завършващите най-големия университет в България и Югоизточна Европа. Получавате дипломите си от най-стария икономически университет у нас и това е сериозна заявка за успешната ви реализация. Приемете с гордост вашите дипломи, които се уважават не само у нас, но и по целия свят. С тези думи доц. д-р Георги Николов, ръководител на катедра „Регионално развитие“, откри церемонията в зала „Тържествена“ (на снимката долу).

Стремяхме се да ви дадем широка подготовка, да издигнем вашия поглед високо и да помогнем за вашето израстване като личности. Колективът на нашата катедра е положил всички усилия вие да имате съвременни качествени знания и практическа ориентация. Носете духа на знанието и продължавайте да се развивате в избраната от вас посока. Ние вярваме във вас, обърна се към абсолвените доц. Николов.

Доц. д-р Георги Николов

Дипломата, която получавате днес, ви легитимира като посланици на нашия университет. Във всеки успех или неуспех, вие ще бъдете представителите на УНСС, ще черпите от неговата сила и ще умножавате неговия престиж. Истинската битка не е в това да постигнете нещо, а да го защитите. Вярвам, че имате куража, амбицията и знанията как да вземете следващите житейски изпити, обърна се към дипломантите доц. д-р Александър Вълков, в.и.д. заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение.

Доц. д-р Александър Вълков

Университетът е призван да ви създава условия, в които да можете да работите в екип, да търсите себе си и да изразявате собствената си воля по пътя към успеха. Пожелавам ви да приложите на практика това, което научихте при нас, пожела на абсолвентите доц. д-р Камен Петров.

Доц. д-р Камен Петров

Поздравления към випускниците отправи и гл.ас. д-р Елка Василева, научен секретар на катедрата: Надявам се, че освен всичко останало, сме ви научили да бъдете почтени и коректни във всеки един момент на вашата кариера и вашия живот. Продължавайте със същата енергия да творите добри дела.

Гл. ас. д-р Елка Василева

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите от специалност „Регионално развитие“ и магистрите от  ...