Дипломира се десетият випуск магистри по "Европейски бизнес и финанси"

вторник, 20 ноември 2018 12:46

За мен като ръководител на програмата този момент е изключително вълнуващ. Радвам се, че днес имаме възможността да изпратим своя най-добър випуск. Вие сте нашата гордост и с високо вдигната глава може да носите своите дипломи. Това каза на тържествената церемония по връчването на дипломите на десетия випуск магистри по „Европейски бизнес и финанси" - съвместната магистърска програма между УНСС и Университета Нотингам Трент,  гл. ас. д-р Дияна Митева от катедра „Финанси“, директор и координатор на програмата.

При откриването на церемонията  в зала „Тържествена“

Абсолвентите поздрави и ректорът на университета проф. д.ик.н. Стати Статев. Особено е чувството, когато нещо, което си започнал със своите приятели и колеги, се превръща в традиция. Ръководството на УНСС се гордее с вас, защото тази година вие сте сред най-добрите студентите и в Университета Нотингам Трент.

Проф. Стати Статев

Има с какво да се гордеете, защото дипломите и на двата университета, които получавате, ще ви отварят много врати към успешна кариера. Никога не забравяйте УНСС, каза ректорът и окуражи магистрите да продължат образованието си с докторантура в нашия университет.

Абсолвентите

Радвам се, че стигнахме до този момент, защото когато започна съвместната магистърска програма, не съм си представял какво ще бъде след 10 години. През първата година започнахме с четирима студенти, от които завършиха двама. На следващата година имаше 34 студенти, а до този момент са се дипломирали 160 магистри. Благодарим ви, че се представихте толкова добре, обърна се към дипломантите проф. д-р Димитър Ненков, предишен ръководител на програмата, и пожела успех на абсолвентите.

Проф. Димитър Ненков
Гостите на тържеството

Дипломантите бяха поздравени и от първенеца на випуска Богдан Петров. Чест и удоволствие е за мен в края на тези две вълнуващи години да имам възможността да кажа последните думи. Тази церемония идва след изпити и лични постижения, благодарение на които научихме много неща както за самите себе си, така и за света. Научихме никога да не се предаваме. Научихме, че цената на успеха е висока, но с много труд е постижимо всичко. Когато до нас стоят хора, които ни подкрепят, успехите са още по-значими, каза абсолвентът и благодари на всички, които са били до него през годините (на снимката долу).

По традиция дипломите на магистрите връчи проф. Стати Статев (на снимките долу).

Галерия снимки от Дипломира се десетият випуск магистри по "Европейски бизнес и финанси" ...