Интерактивна зона за банково самообслужване в новия корпус

вторник, 02 октомври 2018 11:00

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и г-жа Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, откриха  интерактивна зона за самообслужване в новия корпус на нашия университет (на снимката долу).

Това е поредната иновация в УНСС, която ще осигури бърз и удобен достъп на нашите студенти, преподаватели и служители до всички банкови услуги и продукти на Банка ДСК, посочи проф. Статев.

За мен е удоволствие днес да открием една интерактивна зона, която до момента не съществува в България. Предлагаме всеобхватен, удобен и модерен достъп до всички банкови продукти и услуги в сегмента банкиране на дребно. Тук ще имате възможност да получите и най-добрата информация от нашите колеги, каза г-жа Маринова.

По време на откриването

Зоната за самообслужване включва: ATM устройство за вноски и теглене на суми в брой, извършване на справки, плащане на сметки, вноски по кредитни карти и стокови кредити в Банка ДСК, получаване на преводи MoneyGram и др.; информационен дисплей с тъч екран за достъп до публична банкова информация; достъп до кредитен калкулатор със слайдери, на който потребителите сами могат да проиграват различни варианти на търсеното от тях финансиране и директно да отправят запитване; екран за  дигитално маркетингово съдържание с информация за продукти и услуги. Обособени са и две работни места за консултанти.

Галерия снимки от Интерактивна зона за банково самообслужване в новия корпус  ...