Отбор на Юридическия факултет с награда за най-добър ищец

вторник, 27 март 2018 13:45

Студентите от Юридическия факултет на УНСС Тюркер Моллахасан, Кристиян Попов и Николай Николов спечелиха наградата „Най-добър ищец“ на състезание по решаване на казуси по гражданско и търговско право на двудневно състезание в Пловдив.

Кристиян Попов, Николай Николов, проф. Венцислав Стоянов и Тюркер Моллахасан (от ляво надясно)

Другият наш отбор в състав: Стоил Сотиров, Теодор Тошев, Стоян Пенев и Иван Нешков, също стигна до финала и получи специални  поздравления от журито за отличното си представяне.  

Наградата

Двата ни тима бяха в ролите на ищци срещу отборите на Софийския университет "Св. Климент Охридски" и Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий".

Състезанието, организирано от Юридическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, се проведе в два кръга. Участие взеха 15 отбора от почти всички юридически факултети в страната. Юридическият факултет на УНСС беше представен от 10 студенти, разпределени в 3 отбора. При класирането след предварителния кръг те заеха съответно 4-о, 7-о и 9-о място. На финала, до който стигнаха осемте най-добри отбора, УНСС се представи с два тима.

Студентите решаваха казуси по гражданско и търговско право

Галерия снимки от Отбор на Юридическия факултет с награда за най-добър ищец ...