УНСС е шампион по футзал в София

четвъртък, 08 март 2018 9:11

Отборът на УНСС спечели за трета поредна година градското първенство по футзал на София, след като един кръг преди края завърши наравно с отбора на ФК „Вила Марк“ (3:3). Срещата беше напрегната, студентите активни, но пропуски не им позволиха да променят резултата и малко преди края на двубоя „Вила Марк“ изравниха след рикошет. Головете за УНСС отбелязаха Юли Дермански, Роберт Кендерян и Стамен Арсов. 

С този резултат отборът ни е на върха в класирането пред отбора на „Левски“, защото събра 35 точки след 11 победи и две равенства.

С това постижение УНСС записва поредния си голям  успех - завоюва титлата в компанията на силните отбори на „Левски“, ЦСКА, „Локомотив“, „Унекс“ и „Вила Марк“.

Нашите момчета отново са първи

Предстоят финалите за Купа България през април, както и битка за титлата на държавното първенство по футзал, в което отборът ни е втори във временното класиране.

Награждаването на нашите момчета със златните медали от градското първенство ще бъде на 15 март (четвъртък), веднага след срещата от последния кръг срещу „Левски“, която започва в 21.00 часа.

Галерия снимки от УНСС е шампион по футзал в София  ...