Наши студентки са победители в конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“

вторник, 06 март 2018 14:40

Студентките от УНСС Весела Миткова (специалност „Международни отношения“, 4 курс), Елизабет Колаклиева (специалност „Международни отношения“, 2 курс) и Ралица Кабакова (специалност „Медии и журналистика“, 4 курс) са победители в конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“ в подкрепа на младите и амбициозни българи, организиран от PwC.

Победителите ще получат едногодишна стипендия на стойност 6000 лв., стаж в престижна компания в България (съобразен с интересите на студента и с продължителност поне два месеца) и менторство (срещи с ментор: изпълнителен директор или представител на висшия мениджмънт на компанията, в която стажува).

Сред членовете на журито беше доц. д-р Стела Ралева, заместник-ректор по обучението в ОКС „магистър“ и дистанционно обучение.

Победителите в конкурса с президента

Работете с желание, вяра и любов за България. Това е най-голямото удовлетворение. Каквото и да става, най-важно е вашият дух да бъде свързан с България и каквито и успехи да постигате, вие винаги духовно ще се връщате към България. Това заяви президентът Румен Радев на церемонията по връчването на наградите от конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“, който се проведе под патронажа на българския държавен глава.

Поздравления за нашите момичета!

На добър час!

Галерия снимки от Наши студентки са победители в конкурса „Твоите 25 причини да избереш България“ ...