Победителите в Националното състезание по икономикс получиха сертификати

сряда, 21 февруари 2018 9:15

На официална церемония в зала „Тържествена” бяха връчени сертификати на победителите в Националното състезание по икономикс.

Победителите

Тази година в състезанието участваха рекорден брой ученици - 431, не само от училищата, които членуват в Асоциацията на икономическите училища в България (АИУБ), но и от други училища, подчерта проф. д-р Даниела Фесчиян, заместник-директор на АИУБ.

Вие ще бъдете студенти в УНСС, когато той ще отбележи своя вековен юбилей. Днес нашият университет е най-големият в България и единствен с над 20 000 студенти, посочи ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев и припомни, че по решение на Академичния съвет отличната оценка от състезанието се признава за конкурсен изпит за кандидатстване в поднаправление „Икономика, общество и човешки ресурси“.

Тези сертификати са важна крачка към вашето бъдеще. Сигурен съм, че сред вас има бъдещи министри, а защо не и премиер, обърна се ректорът към победителите в състезанието (на снимката горе).

Сертификатите връчиха:

Ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев
Доц. д-р Миланка Славова, заместник-ректор по обучението в ОКС "бакалавър" и продължаващо обучение и председател на АИУБ
Доц. д-р Лилия Йотова, декан на Общоикономическия факултет
Проф. д-р Даниела Фесчиян, заместник-председател на АИУБ
 Г-жа Емилия Иванова, директор на Националната търговско-банкова гимназия и член на Управителния съвет на АИУБ.

Бъдещите студенти по икономикс пред паметника на проф. Стефан Бобчев

Галерия снимки от Победителите в Националното състезание по икономикс получиха сертификати ...