И катедра „Финанси” връчи дипломи на своите бакалаври

вторник, 19 декември 2017 10:18

В аула „Максима” бяха връчени дипломите на випускниците от специалност „Финанси”.

В очакване на дипломите

На церемонията присъстваха проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет и ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“, проф. д-р Маргарита Александрова, зам.-декан на факултета, доц. д-р Гергана Борисова, зам.-ръководител на катедра „Финанси”, преподавателите в катедрата доц. д-р Пламен Орешарски и доц. д-р Силвия Трифонова. 

Доц. Гергана Борисова, Маргарита Данева, отличник на випуска, проф. Снежана Башева, проф. Маргарита Александрова, доц. Пламен Орешарски, доц. Силвия Трифонова (от ляво надясно)

 

 „Финанси” е една от най-желаните и най-престижните специалности в университета. С получените знания сте готови да посрещнете предизвикателствата, обърна се доц. Борисова  към дипломантите.

Доц. Борисова приветства абсолвентите

 

Имахте късмет през четирите години на вашето обучение да се докоснете до елита на финансовия свят в България. Няма друга катедра и факултет, където така умело се съчетават научното знание, практическият опит, традициите и професионалните умения. От днес навлизате в света на бизнеса. Гордеем се, че бяхте наши студенти, каза проф. Башева.

Проф. Башева

Днес вие приключвате етапа на подготовка за живота. Знанието не е зад вас, а пред вас, защото обучението никога не трябва да спира. Няма да усвоите цялото знание и никой не владее това, но трябва винаги да се стремите към него. Бъдещето принадлежи на вас. Направете го такова, каквото го виждате в мечтите си, посочи доц. Орешарски. 

Доц. Орешарски

С приветствени думи към абсолвентите се обърна и доц. д-р Силвия Трифонова (на снимката долу).

Всички ние затваряме важна страница от своя житейски път и продължаваме напред, към по-големи и по-отговорни предизвикателства, заяви Маргарита Данева, отличничката на випуск 2017. Това, което ни обединява, е желанието да бъдем успешни. Не вървете по стъпките на други, а по свой собствен път. Нека опитът ни от вчера да бъде урок за днес, обърна се тя към своите колеги.

Отличничката Маргарита Данева

Във випуск 2017 на катедра „Финанси” се дипломираха общо 10 отличници, които бяха вписани в Книгата на декана на Финансово-счетоводния факултет. Освен дипломи те получиха и поздравително писмо от проф. Башева.

Вече с диплома

 

Един от отличниците на випуска 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Галерия снимки от И катедра „Финанси” връчи дипломи на своите бакалаври ...