Випуск 2017 на специалност „Счетоводство“ също се дипломира

понеделник, 11 декември 2017 12:55

Многолюдният випуск бакалаври от специалност "Счетоводство“ получи дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“. Преподаватели, близки и приятели на абсолвентите се присъединиха към празника.

Абсолвенти

На тържеството присъстваха доц. д-р Стела Ралева, зам.-ректор обучението в ОКС „магистър“ и дистнационно обучение, проф. д-р Снежана Башева, декан на Финансово-счетоводния факултет и ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“, проф. д-р Стоян Стоянов, директор на Университетския център по стандартизация, анализ и одит на финансовия отчет, заслужил професор на УНСС, проф. д.ик.н. Иван Душанов, доайен на катедрата, проф. д-р Даниела Фесчиян, зам.-ръководител на катедра „Счетоводство и анализ“.

Проф. Башева, доц. Ралева, проф. Фесчиян, проф. Душанов, проф. Стоянов (от ляво надясно)

Когато преди четири години започнахте обучението си в най-търсения и желан Финансово-счетоводен факултет ви казахме „Добре дошли!“, С „Добре дошли!“ ви посрещнахме две години по-късно, когато се класирахте за най-добрата специалност „Счетоводство“. Сега завършвате и ви казваме „Довиждане“, но раздялата ни е символична и няма да сложи край на нашите  прекрасни отношения, обърна се към бакалаврите проф. Башева.

Проф. Снежана Башева

Навлизате в света на бизнеса, в който напред излизат други ценности и без умението да се работи в екип няма успех. Стремяхме се да ви дадем фундамента, върху който да надграждате. Вие сте прекрасни млади хора, не забравяйте, че вратите на вашата Алма матер винаги ще бъдат отворени за срещи, консултации, колегиална помощ, каза проф. Башева и напомни, че за голяма част от випуска предстои обучение в магистърски и докторски програми.

Завършихте първия етап от своето обучение в най-добрия университет в страната, в най-големия факултет и в една от най-елитните катедри. Специалността ви е сред най-търсените на пазара на труда, посочи доц. Ралева, която поздрави абсолвентите от името на ректора проф. д.ик.н. Стати Статев.

Доц. Стела Ралева

Има нещо символично в това, че вие сте първият випуск с нови абсолвентски тоги. Запазете позитивната си енергия, бъдете съзидателни и креативни, търсещи и можещи. И където и да отидете, винаги помнете, че УНСС е вашият университет, тук е вашата катедра и преподавателите ви, които са готови да ви дадат професионален и човешки съвет, изтъкна доц. Ралева.

Пътният лист за професията вече е у вас. На професия, която ще ви гарантира работа през целия живот. Желая ви движение нагоре към творческия успех, приветства бакалаврите и проф. Иван Душанов (на снимката долу).

Шестнадесет отличници от випуска получиха дипломи и грамоти от зам.-ректора доц. Стела Ралева (на снимките долу).

 

Галерия снимки от Випуск 2017 на специалност „Счетоводство“ също се дипломира ...