Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Медии и обществени комуникации“

петък, 03 ноември 2017 12:00

На тържествена церемония в аула „Максима“ се дипломира цялото „медийно войнство 2017“ на университета. Дипломи получиха бакалаврите,  завършили специалностите „Медии и журналистика“ и „Медия икономика“, както и магистрите със специализация „Връзки с обществеността“, „Бизнес журналистика“ и „Продуценство и културни индустрии“.

Заедно със своите възпитаници бяха и преподавателите от катедра „Медии и обществени комуникации“,  както и деканът на факултет „Икономика на инфраструктурата“ проф. д-р Димитър Димитров.

Доц. Стела Ангова, проф. Любомир Стойков, проф. Димитър Димитров, доц. Светла Цанкова (отляво надясно)

Абсолвентите

Днес е прекрасен ден, изтъкна пред абсолвентите проф. д-р Димитър Димитров. Дипломирането ви е уникален момент във вашия живот, посочи деканът и напомни, само преди броени дни бе отбелязан Денят на народните будители. Вие сте бъдещите будители на обществото, акцентира той върху отговорността на младите журналисти. Сигурен съм за вашето бъдеще, за вашата успешна кариера. И не забравяйте УНСС.

Проф. Димитър Димитров

Доц. Стела Ангова, ръководител на катедра „Медии и обществени комуникации“ изтъкна, че се дипломира десетият випуск „Медии и журналистика“ и първият випуск „Медия икономика“. Тя уточни, че в Деня на народните будители се отбелязва и Денят на българската журналистика и изрази увереност, че именно младите хора в залата са съвременните будители. Имате знанието, вашата изключителна отговорност е да бъдете обективни журналисти в името на обществения интерес. Бъдете пример, не се отказвайте от идеите си, призова дипломантите доц. Ангова.

Доц. Стела Ангова

Проф. д.н. Любомир Стойков, ръководител на магистратурата „Връзки с обществеността“, връчи дипломите на своите възпитаници. Не смесвайте маркетинга, рекламата и ПР-а, посочи Стойков и цитира Бил Гейтс, който твърди, че ако някога остане само с един долар, ще го даде за ПР. Не взимайте и не давайте рушвети, във вашата професия общественото винаги трябва да стои над частното и личното, напомни той. Отличничката на випуска магистри „Връзки с обществеността“ Ирен Бабачева първа получи диплома и грамота (на снимката долу).

Доц. Светла Цанкова връчи дипломите на магистрите от „Бизнес журналистика“ и съобщи, че целият випуск се дипломира с отлични оценки.

Доц. Цанкова връчва дипломата на отличник-магистър

„Най-добрият сред най-добрите“ Марин Модев пръв получи дипломата си на магистър със специализация „Продуцентство и културни индестрии“.

От името на магистрите „Връзки с обществеността“ Ирен Бабачева благодари на преподавателите и отправи апел към колегите си: „Сътворете една прекрасна история“. Минка Георгиева говори от името на магистрите, завършили „Бизнес журналистика“. Няма по-хубаво място от нашата катедра, където човек може да получи журналистическо образование, заяви тя.

Бакалаврите от специалностите „Медии и журналистика“ и „Медия икономика“ също получиха дипломите си, връчени им от ръководителя на катедрата доц. Стела Ангова.

В знак на благодарност, преподавателите от катедрата получиха от Випуск 2017 специален колаж с техни снимки (виж долу)

Галерия снимки от Дипломираха се бакалаврите и магистрите от катедра „Медии и обществени комуникац ...