Студенти спортисти връчиха на университетското ръководство отличията си от Националната универсиада 2017

четвъртък, 01 юни 2017 0:00

Спортистите ни и техните треньори връчиха на ръководството на университета спечелените купи и медали от Националната универсиада 2017. Сред 27-те университета и близо 1300-те студенти, които се състезаваха в 13 спортни дисциплини, отборите на УНСС заеха престижното трето място.

От името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев, зам.ректорът проф. д-р Валентин Гоев поздрави студентите за големия успех и им пожела нови спортни постижения. Той изтъкна, че добрите спортисти са и добри студенти, а пътят на професионалното развитие минава през учене през целия живот. 

Проф. Гоев приветства спортистите

Доц. д-р Спас Ставрев, ръководител на катедра „Физическо възпитание и спорт“, представи треньорите и спортистите. Той благодари на ръководството на университета за подкрепата и изрази увереност, че взаимодействието в името на спортната слава на УНСС ще даде още по-големи резултати. 

Доц. Ставрев връчва спечелените купи на проф. Гоев

Проф. Гоев връчи почетни грамоти на ректора за завоюваните шампионски титли по плуване и за утвърждаване на доброто име на УНСС на Ради Мерджанов, II курс, поднаправление „Икономика и бизнес“, Мартин Желев, IV курс, „Право“, Иван Дерменджийски, IV курс, „Счетоводство“, Йордан Андреев, II курс, поднаправление „Икономика с преподаване на английски език“, Александър Лебешковски, II курс, поднаправление „Финанси, счетоводство и контрол“. (на снимките долу) 

С почетна грамота на ректора беше отличена и състезателката по лека атлетика Диляна Минкина, I курс, направление „Администрация и управление“.

Шампионката ни по лека атлетика

Нашата студентска спортна слава със спечелените отличия

 

 

 

Галерия снимки от Студенти спортисти връчиха на университетското ръководство отличията си от Нацио ...