Ректорът връчи награди на отличени застрахователи-възпитаници на УНСС

понеделник, 22 май 2017 11:24

Ректорът на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев бе сред официалните гости на церемонията по връчването на годишните награди „Застраховател на годината. Пенсионноосигурително дружество на годината. Застрахователен брокер на годината“ за 2016 г. Най-престижните награди в застрахователния сектор бяха раздадени за девета поредна година.

Наградите на фондация „Проф. д-р Велислав Гаврийски“ - „За цялостен принос в развитието на българското застраховане” и „За цялостен принос в развитието на осигурителните системи в България”, както и за „Особен принос в развитието на  застрахователното посредничество”, които се връчват за 19-и път, бяха представени от председателя на УС на фондацията проф. д.ик.н. Нено Павлов.

Проф. Статев връчи приза „За цялостен принос в развитието на българското застраховане” на Ралица Агайн-Гури, зам.-председател на Комисията за финансов надзор, ръководител на управление „Застрахователен надзор“, бакалавър и магистър по „Международни икономически отношения“ на УНСС.

Проф. д.ик.н. Стати Статев, г-жа Агайн-Гури и  проф. д.ик.н. Нено Павлов (отляво надясно)

Ректорът на УНСС Статев връчи и наградата „За цялостен принос на осигурителните системи в България“ на Милен Марков, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на пенсионноосигурителната компания „Съгласие”АД, зам.-председател на Надзорния съвет на Търговска банка „Тексим” АД.  Милен Марков е магистър по „Финанси“ на УНСС.

Проф. Статев връчва приза на г-н Марков

Призьорите на фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски”  получиха  специално изработени статуетки на богинята на победата „Нике”, почетни грамоти и значки с лика на патрона на фондацията.

Ректорът приветства отличените застрахователи

Сред официалните гости на церемонията бяха Владислав Горанов, министър на финансите, Хасан Адемов, председател на Комисията по труда, социалната и демографската политика в 44-то Народно събрание, доц. д-р Григорий Вазов, ректор на ВУЗФ, доц. д-р Иван Марчевски, ректор на СА “Д. А. Ценов”-Свищов, Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор, Цветан Цветков, председател на  Сметната палата, проф. д-р Борис Грозданов, председател на Фискалния съвет, Любомир Дацов, член на Фискалния съвет, проф. д-р Лалко Дулевски, председател на Общото събрание на УНСС и председател на Икономическия и социален съвет, Светослав Гаврийски, главен изпълнителен директор на “Алианц Банк България”, Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на банка ДСК, и др.

Галерия снимки от Ректорът връчи награди на отличени застрахователи-възпитаници на УНСС  ...