Завърши випуск 2016 на специалността "Финанси и счетоводство с преподаване на английски език"

сряда, 21 декември 2016 10:28

На официална церемония в зала „Тържествена“ бяха връчени дипломите на бакалаврите от випуск 2016 г., завършили специалност  "Финанси и счетоводство с преподаване на английски език".

Вече с диплома
Бакалаврите

Дипломирането ви е успешна крачка по пътя на вашето развитие, приветства абсолвентите проф. д-р Маргарита Александрова-Борисова, директор на Центъра за дистанционно обучение и зам.-декан по учебната работа, и пожела тези дипломи да не са последни. Тя напомни, че от януари 2017 г. бакалаврите могат да се включат в магистърската програма по финанси и счетоводство на английски език.

Проф. Александрова

Много успехи и утвърждаване в професията! Гордейте се, че сте завършили УНСС, призова проф. Александрова бакалаврите. Разбирате, че вашите деца не само се дипломират, но и са се изградили тук като личности, обърна се тя към родителите и им благодари за доверието и отговорността.

Абсолвенти

Това е особено щастлив ден, защото завършвате най-големия и престижен университет в страната, дипломирате се в елитна катедра и специалност, посочи доц. д-р Стела Ралева, зам.-ректор на УНСС. Тя приветства абсолвентите от името на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев и ректорското ръководство. Бях ваш преподавател преди две години, но за това време сте пораснали много, оцени разликата доц. Ралева.

Доц. Ралева приветства бакалаврите

По-трудното тепърва предстои, насочи вниманието към бъдещето зам.-ректорът. И всичко зависи от вашия устрем, борбата с предизвикателствата. Бъдете енергични и търсещи, пътувайте и откривайте света, но се върнете в страната си, защото вие сте бъдещето на България, заяви доц. Ралева.

Бъдете горди с УНСС, бъдете най-добрите му посланици, призова абсолвентите доц. Ралева. Тя връчи дипломите на отличниците от випуска (на снимките долу).

Галерия снимки от Завърши випуск 2016 на специалността "Финанси и счетоводство с преподаване на ан ...