Випуск 2016 на "Стопанска логистика" също се дипломира

сряда, 07 декември 2016 11:54

Магистрите и бакалаврите от специалността „Стопанска логистика“ също се дипломираха. На официална церемония в зала „Тържествена“, под аплодисментите на своите колеги, преподаватели и близки, те получиха своите дипломи. А за отличниците бяха предвидени и награди.

В зала "Тържествена"

След много усилия, дойде и този знаменателен ден във вашите биографии, отбеляза проф. д-р Филип Тодоров, ръководител на катедра „Логистика“. Получавате най-важните си сертификати за една от топ специалностите на най-голямото и водещото висше училище в страната. Те ще отворят много врати пред вас, но отсега да ви предупредя, че няма да ви е лесно, посочи проф. Тодоров.

Проф. Тодоров

Ръководителят на катедрата очерта пътя напред. Не се плашете от грешките, те ни учат и не трябва да ни пречупват. И не трябва да забравяте откъде сте тръгнали, а това са родителите, рода и родината, както и вашия университет, катедрата и преподавателите, които са ви дали много.

Абсолвенти

Убедени сме, че ще успеете, даде категорична прогноза проф. Тодоров. Логистиката учи на реалните процеси в икономиката, затова вие сте подготвени за бъдещето. Не се оставяйте на течението, не бъдете примиренци, предупреди абсолвентите той. Ако разчитате на другите, а не на себе си, това е грешна позиция, добави ръководителят на катедрата.

С диплома и награда

Отличничката от завършилите магистрите Десислава Пейчева първа получи своята диплома. Сред бакалаврите с най-добър успех отново бе представител на нежния пол – Виолена Шивачева.

  

Галерия снимки от Випуск 2016 на "Стопанска логистика" също се дипломира ...