Студентски форум "Аз и бизнесът"

петък, 12 февруари 2016 9:02 /
Начало:
вторник, 01 март 2016 9:30
Край:
Място:
аула "Максима"
Подробности:

Списание ENTERPRISE, с любезното домакинство на Студентския съвет и в партньорство с Университетския център по маркетинг, организира продължение на проекта, насочен към студенти от 3 и 4 курс на всички университети в страната, които искат да развиват кариерата си в български и мултинационални компании у нас: 

“Аз и БИЗНЕСЪТ”

1 март, 9,30 ч., аула „Максима“

MySuccess.bg 2016 – Аз и БИЗНЕСЪТ! е събитието, което ще бъде естествено продължение на проведените четири форума, организирани от списание ENTERPRISE. Те бяха насочени само към работещи студенти 3 и 4 курс от УНСС, Техническия университет, СУ „Св. Климент Охридски“, УНСС, НБУ, МГУ и УАСГ.

В събитието и тази година ще участват студенти от 3 и 4 курс и магистри от цялата страна, които искат да градят кариерата си в топ компании в България, както и да развиват свой бизнес. Целта на MySucces.bg 2016 – Аз и БИЗНЕСЪТ!  e вдъхнови младите хора да се реализират успешно в България. Опит, практически примери и съвети ще споделят млади мениджъри, успешно реализирали се в големи фирми и корпорации у нас.

Повече информация на:http://education16.mysuccess.bg/

За регистрация: http://education16.mysuccess.bg/registration/

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/118332665217956/