Младежки икономически форум 2015

понеделник, 09 ноември 2015 14:50 /
Начало:
вторник, 01 декември 2015 10:00
Край:
Място:
аула "Максима"
Подробности:

От 1 до 3 декември 2015 г. в Университета за национално и световно стопанство ще се проведе най-големият икономически форум за студенти и млади хора в България.

За единадесета година младите хора ще могат да се включат в най-голямото икономическо събитие в България, организирано от студентите за студентите. В него могат да участват студенти и младежи от цялата страна и да се запознаят отблизо с успели представители на бизнеса, банковата сфера и политиката.

Форумът ще се проведе в три поредни дни, като за първи път в неговата история  единият от тях ще бъде изцяло за публични лекции, а другите два - за обучения с предварително записване. В публичните лекции-дискусии водеща роля ще имат известни и успели личности, представители на частния и държавния сектор в България. Достъпът до лекциите е свободен и не се изисква предварителна регистрация!

Обученията са безплатни, но изискват предварителна регистрация на официалния уеб сайт на събитието.

Тази година ще можете да се включите в свободна дискусия с Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор и председател на УС на „УниКредит Булбанк”, с Димитър Радев, управител на БНБ и възпитаник на УНСС, с доц. Даниела Бобева, министър на търговията и външноикономическото сътрудничество в служебния кабинет на Стефан Софиянски, вицепремиер в правителството на Пламен Орешарски, възпитаник и преподавател в УНСС. Лектори ще бъдат и Атанас Райков, генерален мениджър на Viber за Централна и Източна Европа, Димитър Радуков,  генерален директор на Uber за България, и Спас Сливков, изпълнителен директор на OLX.

Безплатните обучения, за които можете да се регистрирате, вече са обновени в уеб сайта на форума.

- Бизнес клуб УНСС ще участва с обучение на тема „Стартирай! – Задвижи своя стартъп СЕГА”.

- Karoll предлага обучение с тема „Портфолио мениджмънт. Видове активи. Как да изберем активи от профила на клиента. Как да структурираме портфейл.”

- Eleven ще се включи в МИФ 2015 с „Как се финансира стартъп”.

- ABLE ще помогне на участниците да стигнат до отговора на въпроса „Как да започнем бизнес по правилния начин?”

- В рамките на обучението на The Business Institute ще станате част от „Работилница по Анализ и оценка на бизнес идея”.


КРАЙНИЯТ СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЯТА Е 22 ноември 2015 г. (неделя)23:59 часа.

Повече информация за МЛАДЕЖКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ 2015 можете да откриете на www.mif-unwe.org, както и на фейсбук страницата на събитието – www.facebook.com/miforum

Партньори на Младежкия икономически форум са: Host BG, Media Café, ISIC Bulgaria, Eleven, The Business Institute, Karoll Investment, Бизнес клуб при УНСС, ABLE, UNA News.