Спортен турнир на УНСС - 2014

четвъртък, 06 март 2014 12:11 /
Начало:
Край:
четвъртък, 20 март 2014
Място:
Подробности:

Студентският съвет,

съвместно с катедра „Физическо възпитание и спорт“,

организира

„Спортен турнир на УНСС - 2014“

Събитието се провежда под патронажа на ректора на УНСС Проф. д.ик.н. Стати Статев

Турнирът ще се проведе в рамките на три уикенда – от 22 март до 6 април - в Спортния комплекс „Бонсист.“ Записването за турнира започва на 5 март и приключва на 20 март.

Желаещите ще могат да участват в четири вида спорт – футбол, баскетбол, волейбол и тенис на маса. Записването за участие става на e-mail адрес: [email protected]

Всеки заявил участие ще получи заявка, декларация и временен входящ номер, който ще бъде утвърден като постоянен след изпращане на попълнената заявка.

Актуална информацията  за записалите се участници и свободните места за отделните видове спорт ще намерите във фейсбук. 

Няма такса за участие!

Минитурнирът по футбол ще се проведе на 23 март, 29 март; 30 март; 5 април; 6 април

Първите 16 отбора от записалите се ще вземат участие в турнира. Всеки отбор се състои от максимум 10 души, като в игра са 5+1. Мачовете се играят в две полувремена, всяко по 20 минути. Задължително е използването на обувки с равна подметка!

Волейболът ще се играе на 23 март, 30 март, 5 април, 6 април

Първите 12 отбора от записалите се ще вземат участие в турнира. Всеки отбор се състои от максимум 10 души, като в игра са 6. Играе се в групи, мачовете са във формат 2 от 3 гейма до 25 точки. Елиминационната  част се провежда в 3 от 5 гейма до 25 точки.

Баскетболът ще се проведе на 23 март, 30 март, 5 април, 6 април

Първите 12 отбора от записалите се ще вземат участие в турнира.Всеки отбор се състои от максимум 5 души, като в игра са 3. Играе се в групи, мачовете се провеждат на един кош до 15 точки или 20 минути.

Минитурнирът по тенис на маса ще бъде на 23 март, 30 март и 6 април

Първите 24 записали се участват в турнира. Играе се в групи, мачовете се провеждат в формат 3 от 5 до 11 точки, елиминационната част се провежда в формат 4 от 7 до 11 точки.

На 21 март ще бъдат проведени техническа конференция и теглене на жребий. Часът и залата за тях ще бъдат обявени допълнително. Играчите трябва да носят подписаните декларации и ще получат екипи и програма за участие в съответния турнир.

На 6 април, след края на „Спортен турнир на УНСС - 2014“, ще се състои награждаването на победителите. Класиралите се сред първите четири отбора от всеки спорт и първите четирима от мини турнира по тенис на маса ще бъдат наградени!