Младежки икономически форум “Стартирай бизнес в България”

понеделник, 25 ноември 2013 16:58 /
Начало:
вторник, 26 ноември 2013 10:00
Край:
Място:
УНСС, аула "Максима"
Подробности:

Младежки икономически форум
“Стартирай бизнес в България”
26-28 ноември 2013

  Официално откриване на Младежкия икономически форум 2013

26 ноември 2013 (вторник)

 

На 26 ноември /вторник/ от 10:00 ч. в аула "Максима" ще бъде открит Младежки икономически форум "Стартирай бизнес в България 2013". 
След официалното откриване програмата на форума ще продължи с публична лекция на тема „Държавно подпомагане и бизнес“ с лектори доц. Петър Чобанов, министър на финансите, и проф. Иван Данов, министър на инвестиционното проектиране. 

Регистрацията ще започне в 9:30 часа пред входа на аула "Максима".

През следващите два дни на форума участниците ще имат възможност да дискутират различни теми с оглед на ситуацията в България с едни от най-изявените специалисти в областта на икономиката, бизнеса и инвестиционното банкиране: Калин Христов, подуправител на БНБ и ръководител на управление „Емисионно”, Виолина Маринова, председател на УС и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, проф. Николай Вълканов, председател на УС на „Минстрой холдинг”, и Ивайло Пенчев, изпълнителен директор на Walltopia.     

Достъпът до лекциите е свободен и не се изисква предварителна регистрация. Подробната програмата на събитието може да намерите тук - http://mif.unwe-sc.org/programa/.

За повече информация и контакти: www.mif.unwe-sc.org