Ден на кариерата в УНСС

вторник, 23 април 2013 8:42 /
Начало:
четвъртък, 25 април 2013 10:00
Край:
Място:
Подробности:

На 25 април (четвъртък) във фоайето на УНСС за втора поредна година ще се проведе най-големият университетски кариерен форум – Ден на кариерата в УНСС. Събитието се организира от Студентския съвет при УНСС със съдейстието на Jobs.bg, Бизнес клуб УНСС и Междууниверситетския център за развитие на кариерата. Във форума ще вземат участие едни от най-големите компании от банковия и финансовия сектор, сектора на бързо оборотните стоки и др., които ще представят пред студентите своите стажантски програми и свободните работни позиции, които предлагат.

Събитието ще започне с официално откриване, на което ще присъстват проф. д. ик.н. Стати Статев, ректор на УНСС, Камелия Лозанова, изпълнителен директор на Агенция по заетостта, Пламен Вушев, управител на JOBS.BG, доц. д-р Йордан Близнаков, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата в УНСС, и Антоан Шотаров, председател на Студентския съвет при УНСС.

След официалното откриване във фоайето на университета всеки ще има възможността да поговори с представители на фирмите участници във форума, да остави своята автобиография и мотивационно писмо, както и да получи информация за актуални работни позиции и стажантски програми. По време на форума ще се организират и презентации на някои от водещите фирми в страната. Повече информация за тях ще намерите на сайта на събитието или неговата официална страница в социалните мрежи.

За контакти:

Антоан Шотаров, Студентски съвет при УНСС– 0887 65 64 43

Ани Димитрова, Jobs.bg – 0888 33 33 88

Байчо Георгиев, Бизнес клуб УНСС – 0887 891 895