Обучение на тема:“Бизнес networking"

понеделник, 08 април 2013 14:33 /
Начало:
събота, 13 април 2013 11:00
Край:
Място:
зала "Научни съвети"
Подробности:

Как да създаваме здравословни бизнес взаимоотношения?

Как да задаваме положителна психологическа рамка при първото впечатление?

Как нашето социално поведение да работи за нас и за икономиката като цяло?

Отговори на тези и много други въпроси ще получите от Иван Диков, “networking” обучител и ексклузивен LinkedIn консултант за България.

13 април (събота) от 11:00 часа в зала „Научни съвети”

След първото обучение за процеса на кандидатстване за работа, Бизнес клуб УНСС се насочва към следващия важен етап - иновативно обучение на тема:“Бизнес networking“.  Ще бъдат разгледани два основни компонента при изграждането на бизнес мрежи – реален “networking” и виртуален “networking”: LinkedIn. В първата част студентите ще бъдат запознати с основните принципи на задаването на положителна психологическа рамка при бизнес запознанство - чрез  умело използване  на бизнес етикета и управление на впечатлението. В модул „Виртуален “networking”: LinkedIn“ ще бъдат показани успешни стратегии за оптимизиране на употребата на най-голямата професионална социална мрежа в света за извличане на реални бизнес ползи.

През последните четири години Иван Диков е обучил е над 3000 души, като голяма част от тях в сферата на бизнес “networking”.

Запишеге се за участие, като направите своята предварителна безплатна регистрация на http://www.unwenetworking.eventbrite.com/