Тридневен форум "Бизнесът в действие" под патронажа на ректора на УНСС

петък, 22 март 2013 9:22 /
Начало:
петък, 29 март 2013
Край:
неделя, 31 март 2013
Място:
УНСС
Подробности:

„Бизнесът в действие“ е тридневен форум, на който ще присъстват едни от най-големите имена на българската и световна бизнес сцена. Той се организира за седма поредна година от международната студентска организация AIESEC България. Платформата на „Бизнесът в действие“ ще даде възможност на студентите да приложат придобитите в университета умения и знания в решаването на реални бизнес казуси.

Tази година събитието ще се състои в УНСС под патронажа на ректора на университета проф. д.ик.н. Стати Статев. „Бизнесът в действие“ ще се проведе на 29, 30 и 31 март (петък, събота и неделя) и се очаква форумът да бъде посетен от повече от 250 студенти.

На форума всеки ще може да научи повече за големите компании, които оперират на българския пазар, а избрани кандидати ще решават практически насочени казуси, които са изготвени специално за събитието. Сред подкрепящите "Бизнесът в действие" организации са PWC, Ernst&Young, FiBank, VIVACOM, GLOBUL, Kaven Orbico, MM Solutions и Unicef.

Първите два дни ще бъдат отворени за всички желаещи да вземат участие, като те ще могат да се запознаят по-отблизо с дейността  на отделните компании. В съботния ден ще се организира изложение, на което фирмите ще представят възможностите си, а студентите ще получат отговори и мнения на експертите по интересуващите ги въпроси. В изложението на компаниите ще се включат и ACCA, Coca-Cola HBC Bulgaria, Adecco.

Ако желаете да участвате в решаването на бизнес казусите, попълнете формата за кандидатстване на www.bip.aiesec.bg

Повече информация за събитието ще откриете на www.aiesec.bg  или от facebook страницата на форума /bip.aiesec.bg.

Може да кандидатствате за работа по казус от тук: http://tinyurl.com/bip-case-upply