Четвърто издание на Форум КЛЮЧ

четвъртък, 07 февруари 2013 10:36 /
Начало:
събота, 16 март 2013 9:30
Край:
събота, 16 март 2013 17:00
Място:
аула "Максима"
Подробности:

На 16 март (събота) от 9,30 ч. в аула „Максима“ Междууниверситетският център за развитие на кариерата (МЦРК) на УНСС, съвместно с "42 тренинг", "Фондация СМАРТ" и Българския център за нестопанско право организират четвъртото издание на Форум КЛЮЧ. Този път то ще бъде

Форум КЛЮЧ – ПЛЮС!

Каква е концепцията на форума?

След КЛЮЧ-УНСС (март 2012 г.) и КЛЮЧ-Варна (май 2012 г.), когато лекторите ни разказаха защо работят в гражданския сектор, през КЛЮЧ-КАУЗА (октомври 2012 г.), когато бе наблегнато на личната мотивация, сега презентаторите ще оставят на всеки от вас по НЕЩО в ПЛЮС! Този път ще търсим отговор на въпроса КАК:

·         Как трябва да се развиват днешните НПО, за да бъдат по-професионални;

·         Как ще изглеждат те в бъдещето;

·         Как да работим с бизнеса;

·         Как да се възползваме от общественото внимание;

·         Как да отключим доброто в себе си;

·         Как да направим от нищо – нещо.

Презентациите ще бъдат осъществени отново по завладяващ начин от умели лектори-професионалисти. Сред тях са: Надя Шабани, бивш председател на Държавна агенция за закрила на детето, Тома Белев от Колаиция „За да остане природа в България”, Георги Камов, който може би познавате от TEDxBG през януари, Вячеслав Стоянов, експериментатор и еколог, Боян Банев, предприемач и председател на Българския предприемачески и иновационен клъстер (BEIC), Симона Чакръкчиева, съветник Корпоративно-социална отговорност във Виваком, Владимир Йончев, главен редактор на сайта OFFNews.bg и форума OFFRoad-Bulgaria.com и др.

Повече информация за събитието на www.forum-klyuch.info

Безплатни билети: http://forum-klyuch.info/upcomming/tickets/