Отворено е кандидатстването за „Предприемачи в науката 2024“

вторник, 07 май 2024 16:24 /
Начало:
Край:
неделя, 01 септември 2024
Място:
Подробности:

Подкрепа за академични проекти от Предприемачи в науката 2024,

наградата е 30 000 лв.

Отворено е кандидатстването за седмото издание на „Предприемачи в науката“ на фондация Карол Знание. Одобрението е веднага.

Програмата е насочена към студенти, докторанти и млади учени, които разработват проекти с потенциално приложение и имат позитивно въздействие върху околната среда и обществото.

Участието е безплатно, включва присъствени лекции и работа с ментор. Ще надградите знания и ще придобиете преносими умения, които ще са ви полезни в кариерното развитие, независимо дали ще останете в университета или ще изберете индустрията или предизвикателството да станете предприемач.

На финала всеки участник представя проекта си с pitch deck в конкурса „Предприемач в науката“ с награда 30 000 лв. Жури на конкурса са впечатляващите лектори и ментори в програмата – учени-предприемачи, предприемачи, бизнес ангели, инвеститори, лидери и водещи експерти в своята област у нас и по света.

УНСС е партньор на програмата и всяка година награждава с участие проекти на изявени студенти и докторанти.

За да кандидатствате за „Предприемачи в науката 2024“ изпратете CV, мотивационно писмо и резюме на проекта си на [email protected].

Повече за програмата, сроковете и досегашните издания вижте тук.