Конференция за младежко предприемачество – част от проекта „Млади предприемачи по време на криза“

четвъртък, 21 септември 2023 9:45 /
Начало:
сряда, 27 септември 2023 10:00
Край:
Място:
Голяма конферентна зала
Подробности:
ПРОГРАМА

Предстои провеждането на конференция за младежко предприемачество, бележеща финалната фаза на проекта „Млади предприемачи по време на криза“ (Young Entrepreneurs in Times of Crises), финансиран от Европейската комисия по програма „Еразъм+“.

Конференцията ще се състои на 27-ми септември от 10.00 ч. в Голяма конферентна зала на УНСС в гр. София. Домакин на събитието е Фондация за предприемачество, култура и образование (ФПКО).

Проектът е насочен към млади хора и млади предприемачи и има за цел да насърчи предприемаческото мислене чрез споделяне на добри практики и разработване на иновативни методи за неформално обучение. С организирането на финалната конференция, ще предоставим резултатите от проекта, както и ще създадем възможност за информираност и осъзнаване на предприемаческите възможностите пред младите европейски граждани.

На конференцията ще бъдат представени:

  • Онлайн курс по предприемачество, фокусиран върху културното, дигиталното, социалното и зеленото предприемачество;
  • Наръчник с неформални методи за обучение;
  • План за действие за насърчаване на предприемаческите умения и обучение;
  • База данни с най-добри практики по предприемачество.

Също така, към конференцията ще се присъединят и гост-панелисти, които са успешни предприемачи, като Виктория Викторова (MindFit), Александрина Икономова (BalliGo), Александър Димитров (AmusedAgency), Джейн Димитрова (FoodOBox), както и Велин Керков (FoodObox). Те ще запознаят аудиторията с предприемаческия си път и начинания, така че не изпускайте ценните им съвети!

Проектът „Млади предприемачи по време на криза“ се реализира чрез съвместните усилия на неправителствени организации от шест европейски държави, сред които: България, Гърция, Италия, Северна Македония, Полша и Румъния.

Ако проявявате интерес да присъствате на конференцията, моля, попълнете регистрационната форма.

Данни за контакт и полезни връзки: Иво Трифонов – Младежки работник (ФПКО) е-mail: [email protected].

Основен уебсайт на проекта „Млади предприемачи по време на криза“

Фондация за предприемачество, култура и образование