Студент на годината 2022

вторник, 17 януари 2023 17:42 /
Начало:
Край:
понеделник, 13 февруари 2023
Място:
Подробности:

Изпращайте кандидатурите си на e-mail: [email protected]

и с куриер или по Български пощи на адрес:

София 1000, пл. Народно събрание №10, ет. 4, стая 411,

Национално представителство на студентските съвети

Декларация за набиране, обработка и съхраняване на лични данни

Представяне на кандидатурата - резюме


Националното представителство на студентските съвети организира XVI издание на Националния приз „Студент на годината“ , чиято цел е да отличи най-активните студенти във всички области на науката, изкуството и спорта.

Националният приз „Студент на годината” се учредява в началото на 2006 година по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България. Първото издание на конкурса се провежда през декември 2006 година.

Идеята на конкурса е всяка година да бъдат отличени най-добрите студенти и докторанти в българските висши училища. Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти и докторанти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.

Участниците следва да отговарят на определени критерии, отнасящи се до постигнатите им резултати в областта, в която се обучават. Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и други дейности, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.