Тържествено връчване на дипломите на придобилите ОНС „доктор“, на бакалаврите от специалност „Политология" и магистрите от специалностите „Политология“ със специализация „Приложна политология“ и „Политика и бизнес“

вторник, 25 октомври 2022 9:53 /
Начало:
понеделник, 07 ноември 2022 16:00
Край:
Място:
аула „Максима“
Подробности:

На 7 ноември 2022 г. (понеделник) от 16.00 часа в аула „Максима“ ще се състои церемония по официалното връчване на дипломите на придобилите ОНС „доктор“ и на абсолвентите от специалност „Политология“, ОКС „бакалавър“ и специалностите „Политология“ със специализация „Приложна политология“ и „Политика и бизнес“, ОКС „магистър“.

Каним всички наши възпитаници, които не са получили официално своите дипломи (поради ограниченията заради пандемията от Covid 19) да заповядат на церемонията!


Важно!!! Всички дипломанти от специалност „Политология“, ОКС „бакалавър“, трябва да  представят служебна бележка, че не дължат книги на библиотеката и да се подпишат в дипломната книга в отдел „Студенти - Бакалавър в срок до 4 ноември 2022 г. (всеки работен ден от 8.30 до 16.00 ч.).


Всички дипломанти от специалностите „Политология“ със специализация „Приложна политология“ и „Политика и бизнес“, ОКС „магистър“, задължително да се явят  в отдел „Студенти - Магистър“ за полагане на подписи в дипломните книги на 7 ноември 2022 г. от 08.30 до 15.30 ч.