Церемония по награждаване на участниците в състезанието Business Case Challenge

сряда, 18 май 2022 10:24 /
Начало:
сряда, 18 май 2022 11:30
Край:
Място:
Малка конферентна зала
Подробности:

На 18 май от 11:30 ч. в Малка конферентна зала ще се проведе награждаването към финансовото състезание Business Case Challenge, организирано съвместно от Coca Cola HBC, УНСС и Междууниверситетския център за развитие на кариерата. Целта на състезанието е да даде възможност на студентите в сферата на счетоводство, финанси и мениджмънт да работят по реален казус с ментори, висококвалифицирани експерти и част от екипа на Coca Cola HBC.

Business Case Challenge е иновационен проект, който се случва за първа година и показва ясно колко тясна е връзката между висшето образование в България, от една страна, и бизнеса - от друга.

В първото издание се включиха три отбора с представители от I, III и IV курс на различни специалности от УНСС. На 9 и 10 май се проведоха практически менторинг сесии в УНСС, на които отборите Парадигма баланс, Хармония и BC Kickers представиха аргументирани презентации и изчисления. По време на награждаването менторите в състав от Николай Боев, COGS Controller и Джордже Даскалович, Procurement to Pay Team Lead ще предоставят обратна връзка по решенията на казусите на всеки отбор. Отборите ще имат възможността да продължат дискусията си с тях.

Наградите ще бъдат връчени от проф. Цветана Стоянова, заместник ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики. Първо място печели едноседмичен Mentor Shadowing с екипа на Coca Cola HBC, наградите за второ и трето място са предоставени от The Business Institute.