CEO TALKS

сряда, 13 октомври 2021 14:09 /
Начало:
четвъртък, 14 октомври 2021 10:00
Край:
четвъртък, 14 октомври 2021 17:00
Място:
аула „Максима“
Подробности:

За всеки студент е важно да намира мотивация и смисъл в това, което прави. Открийте ново вдъхновение за своя кариерен план още тази есен! Чуйте историите на 9 успешни лидери, които са доказателство за това, че по пътя към успеха има едно общовалидно правило, и то е никога да не спираш да вървиш напред!

Този октомври студентската мрежа Talent Club организира за първи път в България събитието CEO Talks. Форматът на лекциите е вдъхновен от речите, изнасяни пред студенти от Станфордския университет от популярни лидери като Стив Джобс, Илън Мъск, Бил Гейтс и други.

В България също има много лидери, които имат какво да споделят. Мисията на CEO Talks е ви вдъхнови и мотивира за бъдещи кариерни успехи. 8 изпълнителни директори на водещи у нас компании (и 1 специален гост) ще споделят своите истории, довели ги до успех. Кариерните щандове на компаниите ще са на разположение в почивките, за да поговорите с техни представители и да размените контакти.

Събитието е безплатно за всички студенти. Необходима е единствено регистрация в сайта на Talent Club, където можете да откриете и повече информация за събитието и за неговите организатори.