Конкурс „Предприемачи в науката“ 2021

четвъртък, 17 юни 2021 9:36 /
Начало:
Край:
понеделник, 06 септември 2021
Място:
Подробности:

30 000 лв. награда за проект
с позитивно въздействие върху обществото или околната среда

Започва кандидатстването в четвъртото издание на програмата „Предприемачи в науката“ на фондация Карол Знание, тази година с фокус Impact Investing. За участие са поканени студенти, докторанти и млади учени, които разработват научни проекти със социално и екологично въздействие.

Impact Investing e бързо развиваща се индустрия, задвижвана от инвеститори, които търсят не просто възвръщаемост, а целенасочено положително въздействие в обществото и околната среда.

Преакселераторската програма „Предприемачи в науката“ ще се проведе от края на септември до средата на декември, всяка сряда от 10.00 до 12.00 ч. и ще бъде онлайн. Завършва с конкурс „Предприемач в науката“ с награда 30 000 лв.

УНСС е партньор по проекта и ще награди с участие в програмата студент, екип или докторант, чиито проект е с потенциално социално или екологично въздействие.

Обучението е безплатно и практически ориентирано. След досегашните три издания има четирима наградени, три стартъпа, а два проекта станаха част от акселераторска програма.

Кандидатстването е отворено до 6 септември.

Още подробности за програмата и как да кандидатствате, вижте тук.

          

ПОКАНА