Университетски център за мобилност на студенти и преподаватели

СЕЛЕКЦИОННА ПРОЦЕДУРА за участие на преподаватели и администрация в мобилност с цел преподаване/обучение между програмни и партниращи държави по програма “Eразъм+”, за учебните 2023-2024 и 2024-2025 година

петък, 17 май 2024 6:39

УНИВЕРСИТЕТСКИ ЦЕНТЪР ЗА МОБИЛНОСТ НА СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ към УНСС

ОТКРИВА

СЕЛЕКЦИОННА ПРОЦЕДУРА

за участие на преподаватели и административен състав в мобилност с цел преподаване/обучение между програмни и партниращи държави по програма “Eразъм+”, за академичните 2023-2024 и 2024-2025 година

         На основата на договор № 2022-1-BG01-KA171-HED-000074944 между ЦРЧР и УНСС, УЦМСП открива процедура за кандидатстване и подбор на преподаватели и административен състав, които желаят да участват в мобилност с цел преподаване или обучение в

  1. PANEVROPSKI UNIVERZITET APEIRON, Баня Лука, Босна и Херцеговина –   1 мобилност с цел преподаване и 1 мобилност с цел обучение.
  2. AGRICULTURAL UNIVERSITY OF TIRANA, Тирана, Албания - 1 мобилност с цел преподаване и 1 мобилност с цел обучение.
  3. UNIVERSITETI FAN S. NOLI, Корча, Албания – 1 мобилност с цел преподаване и 1 мобилност с цел обучение.
  4. INTERNATIONAL BUSINESS COLLEGE, Митровица, Косово – 1 мобилност с цел преподаване и 1 мобилност с цел обучение.

В мобилност с цел преподаване по програма “Eразъм+” могат да участват  всички преподаватели от УНСС, независимо от академичната им длъжност (професори, доценти, главни асистенти и асистенти) и научната им степен, назначени на пълен щат или на непълен щат. В мобилност с цел обучение (административна мобилност) могат да участват представители на администрацията на УНСС, както и преподаватели, които заемат и административни длъжности.

С предимство се ползват преподавателите/служителите, осигурили контакти за сключване на двустранни споразумения по Еразъм+ с нови партньори на УНСС.           

Кандидатите за участие в конкурса подават следните документи:

  • Заявление за участие в конкурса (MS Forms) – моля попълнете електронно (необходимо е да се идентифицирате с вашия университетски e-mail акаунт). В случай на проблеми със заявлението, моля свържете се с нас на контактите посочени в края на обявлението.

Към заявлението моля прикачете:

  • Служебна бележка за участие в Международен проект  през последните три години (ако е приложимо);
  • Линк/ове към публикации на чужд език през последните три години (ако е приложимо);
  • Документ за степента на владеене на чужд език (задължително).

              

Крайният срок за подаване на документи за участие е 2 юни 2024 г.

Кандидатите ще бъдат селектирани съгласно следните КРИТЕРИИ, утвърдени с Решение на Академичния съвет № 2/17.04.2024 г., т. 21

Резултатите от селекцията ще бъдат обявени допълнително.  Кандидатите ще бъдат уведомени за резултатите от класирането лично, по електронна поща.

Одобрените за участие преподаватели/служители се командироват от УНСС, като получават финансова помощ (грант) по програма “Eразъм+” за периода на пребиваването им в посочените университети.

УНСС, Партер, каб. 1007

Тел.: 02 81 95 389

Е-mail: [email protected]

Галерия снимки от СЕЛЕКЦИОННА ПРОЦЕДУРА за участие на преподаватели и администрация в мобилност с  ...