Завърши цикълът лекции в УНСС за магистрите от Университета във Версай

сряда, 15 юни 2016 9:31

В началото на юни се проведоха последните лекции в УНСС с френските студенти от Университета във Версай, Париж – Сакле. Така завърши серията от семинари по мениджмънт на три групи магистри от френския университет по специалностите „Управление на качеството и връзките с клиентите“ и „Управление на организациите“.

В рамките на програмата доц. д-р Елка Василева и доц. д-р Даниела Иванова изнесоха лекциите „Качество и контрол на качеството в България“ и „Управление на качеството – фокус към клиентите“. Френските студенти появиха голям интерес и се включиха активно в казуса „Дегустация на качеството – българското кисело мляко“. Разработените учебни материали за семинарите по мениджмънт бяха качени на сайта на Университета във Версай, Париж – Сакле.

Френските студенти в нашия университет

Френските магистри имаха възможност да разгледат нашия университет. С любезното съдействие на доц. д-р Йордан Близнаков, доц. д-р Галина Димитрова и Атанас Димитров те се запознаха подробно с дейността на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (на снимката долу).

Успешната работа по време на семинарите ще продължи в предстоящи нови проекти за сътрудничество между двата университета.

 

Галерия снимки от Завърши цикълът лекции в УНСС за магистрите от Университета във Версай  ...