Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД на УНСС с приза „Най-добър екип и професионално обслужване“

вторник, 17 май 2016 12:04

Екипът на Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД, УНСС, спечели приза в състезанието „Най-добър екип и професионално обслужване“ в деветнадесетия Международен панаир на учебните предприятия – „ТФ ФЕСТ - Млад предприемач“.

Отличието

Панаирът се проведе на 14-15 април в Пловдив под патронажа на Министерството на образованието и науката. Участие взеха 115 учебни предприятия от България, Сърбия и Черна гора.

Още при първото си представяне в Международния панаир на учебните предприятия „ТФ ФЕСТ“ през 2015 г. Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД беше отличена с грамота за висок професионализъм.

Награденият екип от университета

В тазгодишния панаир екипът на „ФСФ“ ООД затвърди лидерската си позицията и доказа високото ниво на обучението в УНСС и ефективността на модела „учебно-тренировъчна фирма“ за университетското образование.

Отличените студенти

Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД е създадена през 2014 г. от преподаватели от катедра „Счетоводство и анализ“ и функционира под патронажа на Университетския център по стандартизация, анализ и одит на финансовия отчет при УНСС с директор проф. д-р Стоян Стоянов. Целта на дейността на Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД е да развива нови знания и умения у студентите от Финансово-счетоводния факултет, с което да съдейства за по-пълноценната им практическа реализация.

Ректорът поздрави победителите

През двете години на съществуване на тренировъчното предприятие, под непосредственото ръководство на проф. д-р Стоян Стоянов, гл.ас д-р Христо Маврудиев и докторантите Николай Кацарски и Мартин Танчев, студентите положиха много усилия в ежедневната работа на фирмата.

Заслужена награда

Повече за  деветнадесетия Международен панаир на учебните предприятия – „ТФ ФЕСТ - Млад предприемач“ можете да научите на интернет страницата на Центъра на УТФ в България http://www.buct.org

Повече за дейностите в Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД ще разберете от web страницата на фирмата http://fafunwe.wix.com/

 

 

Галерия снимки от Учебно-тренировъчната счетоводна къща „ФСФ“ ООД на УНСС с приза „Най-добър екип  ...