Информационна среща на „SOS детски селища“ България

вторник, 12 април 2016 12:00

„Работете за добро“ бе мото на информационната среща на „SOS детски селища“ България, която се проведе в малката конферентна зала на университета. Ако сте позитивен, притежавате много добри комуникативни умения и установявате лесно контакт с различни хора, ако се интересувате от социални каузи, грижата за децата и сте готови да дадете своя принос за тяхното щастие, включете се в нашата организация, бе призивът на представителите на „SOS детски селища“ към студентите.

При откриването на срещата

Срещата бе открита от доц. д-р Йордан Близнаков, директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата при УНСС, съорганизатор на събитието.

Любомира Петрова представя организацията

Любомира Петрова и Мария Александрова, експерт-маркетинг в „SOS детски селища“ България,  представиха организацията и условията за набиране на консултанти.  Те посочиха, че с консултантската позиция всъщност се предлага както работа в една от най-големите международни неправителствени организации, така и професионално обучение в областта на търговията и комуникациите, атрактивна и гъвкава схема на  заплащане.

Участници в информационната среща

 

Галерия снимки от Информационна среща на „SOS детски селища“ България ...