Компания “Nonblue” представи пред студенти организирането на кетъринг събитие

понеделник, 07 декември 2015 10:22

Мениджърът на компания за кетъринг и събития “Nonblue” Иван Маджаров гостува в УНСС на четвъртокурсниците от специалност „Икономика на туризма”. Срещата бе осъществена по идея на проф. д-р Таня Парушева, научен секретар на катедрата и преподавател по дисциплината „Кетъринг”, в рамките на инициативата „Тайната на петата стихия”. 

Проф. Парушева представя лектора

Вниманието на студентите бе фокусирано върху важните въпроси по организацията и провеждането на едно кетъринг събитие: цел, основни детайли, специфики, ограничения и предаване на офертата. Подробно бе представена концептуалната разработка на кетъринг мероприятие от практиката, създаването на идея, определянето на меню, място, дизайн, сценарий, програма и оферта към клиента. Анализирани бяха най-въздействащите елементи на кетъринг събитието: земя, вода, въздух, огън и тайната на петата стихия – любов към храната. 

Студентите в залата

Дискутирани бяха въпросите за планирането и ресурсите за кетъринг събитие, организацията и подготовката, неговото осъществяване и следсъбитийния анализ, като възможност за обратната връзка с клиента, и впечатленията на гостите. 

Иван Маджаров

Студентите бяха запознати с добри практики в кетъринг индустрията. Съществено място бе отделено на възможностите за провеждане на учебна практика, почасова заетост и/или работа на трудов договор в компанията за кетъринг и събития “Nonblue”.

След лекцията

Галерия снимки от Компания “Nonblue” представи пред студенти организирането на кетъринг събитие ...