Втори семинар-обучение на тема: „Оценка на вземанията за целите на апорта”

четвъртък, 30 април 2015 15:49

На 29 април се проведе втория семинар-обучение с представители на Камарата за оценителите в Р България и ИДЕС на тема „Оценка на вземанията за целите на апорта”.

Бойко Костов, председател на УС на ИДЕС, открива семинара. Инж. Петър Савов от КНОБ, проф. Снежана Башева, декан на Финансово.счетоводния факултет, и доц. Виолета Касърова от НБУ (отдясно наляво)

Семинарът е в рамките на сключения меморандум за съвместна дейност между УНСС , ИДЕС и Камарата на оценителите. Проведеното обучение е плод на стремежа на научните работници от ФСФ и представители на професионални организации в лицето на Камарата на оценителите и Института на дипломираните експерт счетоводители за съвместно решаване на актуални проблеми свързани с оценителската практика. То е част от политиката на УНСС за повишаване качеството на обучение и обвързване на учебните програми с потребностите на бизнеса и превръщането на УНСС във важен притегателен интелектуален център в помощ на бизнеса.

Проф. Снежана Башева

На семинара се разгледаха въпроси относно счетоводните и данъчните аспекти на превръщането на дълг в собственост и съвременните пазарни методи за оценка на апорта.

Участници в семинара



 

Галерия снимки от Втори семинар-обучение на тема: „Оценка на вземанията за целите на апорта” ...