Професията брокер на недвижими имоти: подценявана или предпочитана?

четвъртък, 23 април 2015 13:12

АйБрокерс Плюс, Междууниверситетският център за развитие на кариерата (МЦРК) и катедра ,,Недвижима собственост“ организираха в малката конферентна зала среща на тема: ,,Професията брокер на недвижими имоти: подценявана или предпочитана?“.

Доц. д-р Йордан Близнаков, в.и.д. директор на МЦРК, откри срещата и изрази увереност, че тя ще е особено полезна за студентите, защото ще чуят отговори за лъжите и истината на професията, ще разберат какво и кога прави брокерът, ще се информират колко печели той и какви са възможностите за развитие.

Доц. Близнаков открива срещата

За две години нашата компания успя да се наложи като най-предпочитаната от клиентите организация в сферата на недвижимите имоти, посочи Щелян Калчев, собственик на Ай Брокерс Плюс, и изтъкна, че тя е изцяло българска, изградена от професионалисти с доказани резултати и световен опит. Лекторът посочи също, че Ай Брокерс Плюс е наследник на световния лидер РЕ/МАКС Интернешенъл България.

По време на лекцията

Калчев се спря на  професията брокер, коментира пазара на недвижими имоти, конкретизира йерархията в организацията. Ние правим живота на клиентите си по-лесен, подчерта той. По думите му в брокерската професия има сигурност, стига човек да работи здраво. Компанията се нуждае от хора с мечти, готови да рискуват, посочи той и акцентира върху личностното развитие и превръщането на служителите в професионалисти чрез различни видове обучение у нас и в чужбина.

Лекторът Щелян Калчев

Представители на компанията разказаха на студентите защо са избрали тази професия, какво им дава тя, доволни ли са от избора си.

Студентите в малката конферентна зала

Галерия снимки от Професията брокер на недвижими имоти: подценявана или предпочитана? ...