Спиди търси таланти сред студентите от университета

сряда, 22 април 2015 15:16

С подкрепата на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК) в малката конферентна зала на университета се проведе третата поредна среща „Спиди търси таланти“. Тя бе открита от Атанас Димитров, кариерен консултант в МРЦК, който изтъкна, че УНСС поддържа дългогодишни партньорски отношения с компанията за успешна професионална реализация на студентите.   

Кариерният консултант Атанас Димитров открива срещата

Илия Цонев, ръководител на „Бизнес партньори и човешки ресурси“, представи пред студентите най-голямата българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от 32%. В презентацията си той открои дейността, клиентите, екипа, логистичната структура, HR проектите на компанията и др. Особено внимание Цонев обърна върху проекта „Спиди търси таланти“, с който на младите хора се предлага добра кариера и възможност за работа по интересни проекти.

В малката конферентна зала

Цонев уточни, че Спиди търси бакалаври и магистри, дипломиращи се през 2015 г. или 2016 г., както и дипломирали през м.г. Те трябва да владеят отлично английски език, като владеенето на втори чужд език е предимство. Компанията предоставя постоянен трудов договор на пълен работен ден, атрактивна стартова заплата, развиване на знания, умения и компетенции в различни аспекти на бизнеса, работа на ротационен принцип във всички отдели на Спиди през първите 2 години и др.

Илия Цонев

Кандидатите по проекта „Спиди търси таланти“ трябва да попълнят формуляр и заедно със своето CV да го изпратят на [email protected] не по-късно от 15 май 2015 г.

Галерия снимки от Спиди търси таланти сред студентите от университета ...