Среща на тема: "А сега накъде?" в условията на спадащ пазар и намаляващ бюджет

сряда, 01 април 2015 19:00

На въпроса „А сега накъде?“ в условията на спадащ пазар и намаляващ бюджет дадоха отговор представители на Данон Сердика. На срещата в голямата конферентна зала, осъществена със съдействието на Междууниверситетския център  за развитие на кариерата, присъства и Георги Чернев, председател на Софийската търговско-промишлена камара.

Срещата бе открита и ръководена от кариерния консултант Атанас Димитров

Елена Несторова, бранд мениджър на Данон Сердика, представи най-успешната в сферата на здравословните храни компания в световен мащаб, присъстваща в 140 държави. Тя посочи, че Данон Сердика е абсолютен лидер на българския пазар на свежи млечни продукти, като в портфолиото на компанията са включени над 60 продукта с високо и постоянно качество. Несторова говори за екипа, маркетинга, рекламните бюджети и лица, подходите на компанията.

Елена Несторова

В Данон сме фокусирани върху развитието на нашите служители, идентифицирането на талантите и привличането на специалисти, които да развиваме в компанията. За тази цел имаме различни инициативи като ежегодната ни стажантска програма, посочи още Елена Несторова.

По време на срещата в голямата конферентна зала

Възможностите за студентски стаж в Данон Сердика конкретизира Венета Стойкова, мениджър „Човешки ресурси“. Стажантката в отдела Йоанна Стойкова, семестриално завършила магистратура „Икономика на човешките ресурси“ в УНСС, сподели какво е предизвикателството да започнеш стаж като студент.

Галерия снимки от Среща на тема: "А сега накъде?" в условията на спадащ пазар и намаляващ бюджет ...